保捱科技网
您的当前位置:首页2020-2021学年河南省驻马店市新蔡县七年级(下)期中英语试卷

2020-2021学年河南省驻马店市新蔡县七年级(下)期中英语试卷

来源:保捱科技网


2020-2021学年河南省驻马店市新蔡县七年级(下)期中英语试

二、阅读理解。(20小题,每小题10分,共40分)

1.(10分)Mike likes drawing,but his mother doesn't want him to draw.She thinks itis not good for his study.

It is a Saturday morning.Mike goes out of his room and sits in front of their house.He sees a white car.He likes the car.Then he starts to draw a picture of it.

In the afternoon,two policemen()come to Mike's house to ask him something about a white car.The car hits(撞)

After some days,the policemen come to thank Mike.Mike's picture helps them.They find the white car and the driver.

Now Mike's mother is very happy to see him drawing.

根据材料内容选择最佳答案。

(1)The underlined word \"it\"refers to (指代的是) . A.swimming B.drawing C.dancing D.singing

(2)Where is Mike on Saturday morning? A.He is at school. B.He is in his room. C.He is in front of his house. D.He is in the drawing club.

(3)The policemen come to Mike's house because . A.Mike knows the old woman. B.Mike likes the white car. C.Mike hits the old woman. D.Mike may give them help.

第1页(共19页)

(4)Where do the policemen get the number of the car? A.From Mike's picture. B.From Mike's photo. C.From Mike's room. D.From Mike's study.

(5)What can we know from the passage? A.Mike's mother wants him to be a policeman. B.Mike's mother asks him to draw on Saturday. C.Mike's mother lets him draw for the policemen. D.Mike's mother would like him to draw now. 2.(10分)Dear Lin Tao,

I am writing to you to tell you something about my life.

I'm studying in London and I have many new friends now.We come from different countries,such as China,Canada and Japan.From Monday to Friday,math,physics,art and so on.I love English and science a lot,but I like physics best of all the subjects because I think it's interesting .I'm not good at math,I have lunch at school.I have two classes in the afternoon.I finish my classes at 3:30 pm.After school,my friends and I often play football on the playground

On weekends,I have no classes.On Saturdays,I love reading books in the library with my friends.On Sunday mornings I sometimes go to the gym to do sports with my friends and sometimes we go to the movies on Sunday evenings.I have a happy life every day. Oh,I have no time to write more.Please write to me soon. Best wishes!

Yours, Wang Gang

根据材料内容选择最佳答案。

(1)Where is the writer studying? A.In Japan. B.In China. C.In the UK.

第2页(共19页)

D.In Canada.

(2)Which subject does the writer like best? A.Physics. B.English. C.Math. D.Art.

(3)Why is the writer studying math hard? A.Because he likes it best. B.Because he thinks it's easy. C.Because he thinks it's interesting.

D.Because he thinks it's helpful for his physics.

(4)What does the writer often do after half past three in the afternoon? A.Goes to the gym. B.Plays football. C.Goes home by bike. D.Goes to the movies.

(5)What does the letter mainly talk about? A.The writer's school. B.The writer's lessons. C.The writer's friends. D.The writer's everyday life.

3.(10分)Are you looking for something fun and would you like to help others in your spare time?If your answer is yes,join us to be a volunteer(志愿者).

We have a volunteer club and offer volunteer jobs of all ages.Anyone from twelve ﹣year﹣old children to people in their seventies can become a volunteer of our club.

You can help people in many ways.Schools in the countryside or in the mountains need help with teaching the children,Hospitals need volunteers to cheer up the children who are ill or look after them when their parents are away.Animal lovers can help take care of those dogs and cats without homes.There is something for everyone.

\" As a volunteer,I don't want to get anything.When I see the children's happy faces,I'm

第3页(共19页)

happy

If everyone helps out a bit,we'll have a better world. Are you interested in our club?Call us at 8779﹣6652.

根据材料内容选择最佳答案。

(1)When do the volunteers help others? A.On weekends. B.In their free time. C.On weekdays. D.In the afternoons.

(2)What kind of people can be volunteers? A.People aged between twelve and seventy. B.Only young people. C.Only old women. D.Only children.

(3)What can the volunteers do? A.They can make the children happy in the school. B.They can teach the children in the hospital. C.They can clean the rooms in the hospital. D.They can look after the dogs without homes. (4)How can people join this volunteer club? A.By paying some money to the volunteer club. B.By calling the volunteer club at 8779﹣6652. C.By writing to the volunteer club. D.By asking parents for help.

(5)What's the best title for the passage? A.Schools Need Your Help B.A Volunteer's Job for Animals C.How to Make Others Happy

第4页(共19页)

D.Welcome to Join Our Volunteer Club

4.(10分)Look!Here is a nice picture.The name of the panda in the picture is Bing Dwen Dwen.He is the mascot(吉祥物) of Beijing 2022 Winter Olympics. (1) He has a round white face.There is a round halo(光环) on his face. (2) His nose and mouth are very small.And his arms and legs are black. (3) He is not very tall,but he looks very strong.

He has a great name. \" Bing\" means \"ice(冰) in Chinese. \" Dwen Dwen\" mean \" healthy and lively (健康的与活泼的)\". (4) The red picture in his hand means China welcomes friends and players from other countries.

Do you like the cute mascot? (5) You can also order one online.

根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺 A.But his body is white.

B.If you do ,why not buy one? C.The halo is blue,red and yellow.

D.The halo means ice snow tracks(冰雪赛道). E.He looks cute and kind with two big black eyes.

三、完形填空。(15小题, 每小题15分,共15分)

5.(15分)My name is Jack.I work in New York.Some people think it is a big city.But I don't like living here.I don't have much (1) to buy a house.So I have to rent one.The house is (2) from the train station.I can see (3) come and go in my house.It's (4) all day.I can't (5) well at night.

The traffic here is terrible,too.There (6) too many cars on the street.So it's (7) for me to drive to work.There are also many (8) on the bus and in the subway. I have to (9) lots of money in living here.To get more money,I (10) go out to work at night.

I (11) my life in the village.The (12) is clean and the life is quiet.I can't

第5页(共19页)

get much money, (13) I can live with my family.I can see many kinds of (14) there,like dogs and cats.I really want to go back to the (15) soon.

(1)A.money (2)A.cross (3)A.banks (4)A.quiet (5)A.eat (6)A.are (7)A.relaxing (8)A.people (9)A.take (10)A.never (11)A.forget (12)A.mountains (13)A.but (14)A.books (15)A.town

B.food B.across B.trains B.busy B.climb B.is B.easy B.buses B.pay B.often B.study B.sunshine B.and B.hotels B.village

C.time C.behind C.roads C.rainy C.sleep C.am C.difficult C.child C.bring C.still C.keep C.air C.so C.parks C.country

D.water D.in front of D.trees D .noisy D.skate D.be D.important D.boats D.spend D.only D.enjoy D.weather D.because D.animals D.city

四、语篇填空(15小题,每小题10分,共15分)

6.(10分)第一节 阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺,每词限用一次。

live because yard be near air quiet sleep cost noisy

I'm Li Jun.I live in a house (1) the railway station in our city.The trains come and go all the time.It's (2) day and night.I can't (3) well at night.I don't like (4) here at all.I want to live in a (5) place (地方),for example(例如) a farmhouse with a big (6) in the countryside.The traffic there is not

第6页(共19页)

heavy (7) there are few cars or buses there.The (8) is fresh there.There (9) many trees.The (10) of living is not too high.And the most important(最重要的)thing is that it's quiet in the countryside.How I wish I could live there!

7.(5分)第二节 阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺

Mike has a bird.It is very clever.It can sing(1) few English songs and it can also say a few words.Mike likes it very much,but sometimes he doesn't like it (2) it is noisy(吵闹的)in the early morning.One morning,the bird shouts(3) sing the song ABC.Mike gets (4) quickly and runs to school without eating breakfast.When he gets to school,he (5) see any students.Suddenly he knows that it's Saturday today. 五、补全对话(5小题, 每小题10分,共10分) 8.(10分)A:Hello,Lisa! (1) ? B:I'm learning math on the Internet in the study. A: (2) . B:Yes.What's up,Mom?

A:I want to go to the shopping center to buy a sweeping robot(扫地机器人). (3) ?

B:Yes,I'd love to,but why not buy one online? A: (4) . B:Let's have a look on Suning first. A:OK.

B:Mom,Look.Many kinds of sweeping robots are on sale. A:Yeah!Let's buy one online. B:All right.

A: (5) . B:You are welcome. 六、书面表达(20分)

9.(20分)家是幸福的港湾。在你的家里,会有你最喜欢的一个地方。请根据以下提示,以 _______Is My Favorite为题

提示:(1)Which place is your favorite? (2)Why do you like it?

第7页(共19页)

(3)What's in it? (4)What do you usually do there? 要求: (1)首先把题目补充完整; (2),条理清晰; (3)

Is Favorite

My

第8页(共19页)

2020-2021学年河南省驻马店市新蔡县七年级(下)期中英语试

参与试题解析

二、阅读理解。(20小题,每小题10分,共40分)

1.(10分)Mike likes drawing,but his mother doesn't want him to draw.She thinks itis not good for his study.

It is a Saturday morning.Mike goes out of his room and sits in front of their house.He sees a white car.He likes the car.Then he starts to draw a picture of it.

In the afternoon,two policemen()come to Mike's house to ask him something about a white car.The car hits(撞)

After some days,the policemen come to thank Mike.Mike's picture helps them.They find the white car and the driver.

Now Mike's mother is very happy to see him drawing.

根据材料内容选择最佳答案。

(1)The underlined word \"it\"refers to (指代的是) . A.swimming B.drawing C.dancing D.singing

(2)Where is Mike on Saturday morning? C A.He is at school. B.He is in his room. C.He is in front of his house. D.He is in the drawing club.

(3)The policemen come to Mike's house because D . A.Mike knows the old woman. B.Mike likes the white car.

第9页(共19页)

C.Mike hits the old woman. D.Mike may give them help.

(4)Where do the policemen get the number of the car? A A.From Mike's picture. B.From Mike's photo. C.From Mike's room. D.From Mike's study.

(5)What can we know from the passage? D A.Mike's mother wants him to be a policeman. B.Mike's mother asks him to draw on Saturday. C.Mike's mother lets him draw for the policemen. D.Mike's mother would like him to draw now.

【解答】(1)B.词义猜测题。根据Mike drawing his doesn't him draw.She itis not for study.可知迈克喜欢画画。她认为这对他的学习不好。故选B。

(2)C.细节理解题。根据It is a Saturday morning.Mike goes out of his room and sits in front of their house.可知这是一个星期六的早晨,坐在他们的房子前面。故选C。

(3)D.细节理解题。根据 ,two policemen()come to Mike's house to ask him something about a white car.下午。以及After some days,来感谢迈克。可知来迈克家是因为迈克可能会给他们帮助。

(4)A.细节理解题。根据The policemen get the number of the car from the picture.可知从照片中得到了汽车的号码。

(5)D.细节理解题。根据Now Mike's mother is very happy to see him drawing.可知迈克的妈妈现在想让他画画。 2.(10分)Dear Lin Tao,

I am writing to you to tell you something about my life.

I'm studying in London and I have many new friends now.We come from different countries,such as China,Canada and Japan.From Monday to Friday,math,physics,art and so on.I love English and science a lot,but I like physics best of all the subjects because I think it's interesting .I'm not good at math,I have lunch at school.I have two classes in the afternoon.I finish my classes at 3:30 pm.After school,my friends and I often play football on

第10页(共19页)

the playground

On weekends,I have no classes.On Saturdays,I love reading books in the library with my friends.On Sunday mornings I sometimes go to the gym to do sports with my friends and sometimes we go to the movies on Sunday evenings.I have a happy life every day. Oh,I have no time to write more.Please write to me soon. Best wishes!

根据材料内容选择最佳答案。

(1)Where is the writer studying? C A.In Japan. B.In China. C.In the UK. D.In Canada.

(2)Which subject does the writer like best? A A.Physics. B.English. C.Math. D.Art.

(3)Why is the writer studying math hard? D A.Because he likes it best. B.Because he thinks it's easy. C.Because he thinks it's interesting.

D.Because he thinks it's helpful for his physics.

(4)What does the writer often do after half past three in the afternoon?A.Goes to the gym. B.Plays football. C.Goes home by bike. D.Goes to the movies.

(5)What does the letter mainly talk about? D

第11页(共19页)

Yours, Wang Gang

A.The writer's school. B.The writer's lessons. C.The writer's friends. D.The writer's everyday life.

【解答】(1)C。细节理解题 studying London 。伦敦在英国。故选:C。 (2)A。细节理解题,因为我认为它很有趣。故选:A。 (3)D。细节理解题,因为它对我的物理有帮助。故选:D。

(4)B。细节理解题,my friends and I often play football on the playground\"午三点半下课,我的朋友和我经常在操场上踢足球。故选:B。

(5)D。主旨大意题 I writing you tell something my have a life day\"我写信给你是想告诉你一些关于我生活的事情。可知是D项符合题意。

3.(10分)Are you looking for something fun and would you like to help others in your spare time?If your answer is yes,join us to be a volunteer(志愿者).

We have a volunteer club and offer volunteer jobs of all ages.Anyone from twelve ﹣year﹣old children to people in their seventies can become a volunteer of our club.

You can help people in many ways.Schools in the countryside or in the mountains need help with teaching the children,Hospitals need volunteers to cheer up the children who are ill or look after them when their parents are away.Animal lovers can help take care of those dogs and cats without homes.There is something for everyone.

\" As a volunteer,I don't want to get anything.When I see the children's happy faces,I'm happy

If everyone helps out a bit,we'll have a better world. Are you interested in our club?Call us at 8779﹣6652.

根据材料内容选择最佳答案。

(1)When do the volunteers help others? A.On weekends. B.In their free time. C.On weekdays.

第12页(共19页)

D.In the afternoons.

(2)What kind of people can be volunteers? A A.People aged between twelve and seventy. B.Only young people. C.Only old women. D.Only children.

(3)What can the volunteers do? D A.They can make the children happy in the school. B.They can teach the children in the hospital. C.They can clean the rooms in the hospital. D.They can look after the dogs without homes. (4)How can people join this volunteer club? A.By paying some money to the volunteer club. B.By calling the volunteer club at 8779﹣6652. C.By writing to the volunteer club. D.By asking parents for help.

(5)What's the best title for the passage? D A.Schools Need Your Help B.A Volunteer's Job for Animals C.How to Make Others Happy D.Welcome to Join Our Volunteer Club

【解答】(1)B 细节理解题。根据Are you looking for something fun and would you like to help others in your spare time?你想在业余时间帮助别人吗,故选B。

(2)A 细节理解题。根据Anyone from twelve ﹣year﹣old children to people in their seventies can become a volunteer of our club.从12岁的儿童到70多岁的人都可以成为我们俱乐部的志愿者,故选A。

(3)D 细节理解题。根据Animal lovers can help take care of those dogs and cats without homes.可知动物爱好者可以帮助照顾那些没有家的猫狗。 (4)B 细节理解题。根据Are you interested in our club,故选B。

(5)D 主旨大意题。根据Are you looking for something fun and would you like to help

第13页(共19页)

others in your spare time is yes?你想在业余时间帮助别人吗,加入我们成为一名志愿者,故选D。

4.(10分)Look!Here is a nice picture.The name of the panda in the picture is Bing Dwen Dwen.He is the mascot(吉祥物) of Beijing 2022 Winter Olympics. (1) E He has a round white face.There is a round halo(光环) on his face. (2) C His nose and mouth are very small.And his arms and legs are black. (3) A He is not very tall,but he looks very strong.

He has a great name. \" Bing\" means \"ice(冰) in Chinese. \" Dwen Dwen\" mean \" healthy and lively (健康的与活泼的)\". (4) D The red picture in his hand means China welcomes friends and players from other countries.

Do you like the cute mascot? (5) You can also order one online.

根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺 A.But his body is white.

B.If you do ,why not buy one? C.The halo is blue,red and yellow.

D.The halo means ice snow tracks(冰雪赛道). E.He looks cute and kind with two big black eyes.

【解答】细节推理题。

(1)E.根据后句\"He has a white is a halo(光环) his \"他有一张白色的圆脸。可知说的是外貌,应说他看起来又可爱又善良。故选E。

(2)C.根据前句\"There is a halo(光环) his 。\"可知说的是光环,应说光环是蓝色。故选C。

(3)A.根据前句\"And his and are 。\"可知说的是肤色,应说但是他的身体是白色的。 (4)D.根据前句\" Dwen mean \" and (健康的与活泼的)\". ,结合选项。故选D。 (5)B.根据后句\"你也可以在网上订购一个。\"可知说的是购买,应说如果你有?故选B。 三、完形填空。(15小题, 每小题15分,共15分)

第14页(共19页)

5.(15分)My name is Jack.I work in New York.Some people think it is a big city.But I don't like living here.I don't have much (1) A to buy a house.So I have to rent one.The house is (2) from the train station.I can see (3) come and go in my house.It's (4) D all day.I can't (5) C well at night.

The traffic here is terrible,too.There (6) A too many cars on the street.So it's (7) C for me to drive to work.There are also many (8) A on the bus and in the subway.

I have to (9) D lots of money in living here.To get more money,I (10) go out to work at night.

I (11) D my life in the village.The (12) C is clean and the life is quiet.I can't get much money, (13) A I can live with my family.I can see many kinds of (14) D there,like dogs and cats.I really want to go back to the (15) soon.

(1)A.money (2)A.cross (3)A.banks (4)A.quiet (5)A.eat (6)A.are (7)A.relaxing (8)A.people (9)A.take (10)A.never (11)A.forget (12)A.mountains (13)A.but (14)A.books

B.food B.across B.trains B.busy B.climb B.is B.easy B.buses B.pay B.often B.study B.sunshine B.and B.hotels

C.time C.behind C.roads C.rainy C.sleep C.am C.difficult C.child C.bring C.still C.keep C.air C.so C.parks

D.water D.in front of D.trees D .noisy D.skate D.be D.important D.boats D.spend D.only D.enjoy D.weather D.because D.animals

第15页(共19页)

(15)A.town B.village C.country D.city

【解答】(1)A.考查名词。A.money钱;C.time时间。结合语境。故选A。

(2)B.考查介词。A.cross穿过;C.behind在...后面。结合语境,说明这房子在火车站对过。

(3)B.考查名词。A.banks银行;C.roads道路。因为这房子在火车站附近。故选B。 (4)D.考查形容词。A.quiet安静的;C.rainy多雨的,有噪音的 house across train see come go from house.\"房子在火车站对面,可知是吵闹的。

(5)C.考查动词。A.eat吃;C.sleep睡眠。根据上文能看到火车并且很吵闹。故选C。 (6)A.考查动词。结合语境,所以我很难开车上班,故be动词用are。

(7)C.考查形容词。A.relaxing轻松的;C.difficult困难的。根据上文\"The here is ,too.\"这里的交通也很糟糕。故选C。

(8)A.考查名词。A.people人们;C.child孩子。结合语境,可知公共汽车和地铁的人也很多。

(9)D.考查动词。A.take耗费;C.bring带来,度过。结合句意,可知选spend sth doing ,意为\"花费时间或金钱做某事\"。

(10)B.考查副词。A.never从来不;B.often经常,还;D.only仅仅,为了得到更多的钱,因此选often符合题意。

(11)D.考查动词。A.forget忘记;C.keep坚持;D.enjoy喜欢。根据下文\"The is and life is ,生活是安静的。故选D。

(12)C.考查名词。A.mountains山脉;C.air空气。根据\"is clean\"可知。故选C。 (13)A.考查连词。A.but但是,而且;D.because因为,虽然我不能赚到很多钱,前后句意是转折的。

(14)D.考查名词。A.books书;C.parks公园。根据\"像狗和猫\"可知。故选D。 (15)B.考查名词。A.town城镇;C.country农村;D.city城市 ___ life village.\"我喜欢农村的生活。故选B。

四、语篇填空(15小题,每小题10分,共15分)

6.(10分)第一节 阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺,每词限用一次。

第16页(共19页)

live because yard be near air quiet sleep cost noisy

I'm Li Jun.I live in a house (1) near the railway station in our city.The trains come and go all the time.It's (2) noisy day and night.I can't (3) sleep well at night.I don't like (4) living here at all.I want to live in a (5) quiet place (地方),for example(例如) a farmhouse with a big (6) yard in the countryside.The traffic there is not heavy (7) because there are few cars or buses there.The (8) air is fresh there.There (9) are many trees.The (10) cost of living is not too high.And the most important(最重要的)thing is that it's quiet in the countryside.How I wish I could live there! 【解答】(1)near.考查副词。根据句意:我住在我们城市火车站附近的一所房子里,故填near。

(2)noisy.考查形容词。根据句意:这里昼夜嘈杂,放在be后做表语。 (3)sleep.考查动词。根据句意:我晚上睡不好,can+动词原形。 (4)living.考查动词。根据句意:我一点也不喜欢住在这里,故填living。

(5)quiet.考查形容词。根据句意:我想住在一个安静的地方,安静的,故填quiet。 (6)yard.考查名词。根据句意:比如一个有大房子的农舍在乡下的院子里,yard院子。 (7)because.考查连词。根据句意:因为那里几乎没有汽车或公共汽车,因为。 (8)air.考查名词。根据句意:那里的空气很新鲜,不可数名词。 (9)are.考查动词。根据句意:那里有很多树。there are+名词复数。 (10)cost.考查名词。根据句意:那里有很多树。cost名词,故填cost。 7.(5分)第二节 阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺

Mike has a bird.It is very clever.It can sing(1) a few English songs and it can also say a few words.Mike likes it very much,but sometimes he doesn't like it (2) because it is noisy(吵闹的)in the early morning.One morning,the bird shouts(3) to sing the song ABC.Mike gets (4) up quickly and runs to school without eating breakfast.When he gets to school,he (5) doesn't see any students.Suddenly he knows that it's Saturday today. 【解答】(1)a.考查冠词。根据\"It sing(1)afew songs ,a few固定短语,所以要用a来填空

(2)because.考查连词。根据\"he like (2)becauseit noisy(吵闹的)in early ,因为一大早它就叫,引导原因状语从句

第17页(共19页)

(3)to.考查不定式符号。根据\"it (3)to the ABC.\"可知这句话的意思是它开始唱歌曲ABC,开始做某事。故填to.

(4)up.考查副词。根据\"Mike (4)up \"可知这句话的意思是麦克迅速起床,起床。故填up.

(5)doesn't.考查助动词。根据\"he see students.\"可知这句话的意思是他没有看见任何学生,主体时态是一般现在时,所以要用doesn't来填空 五、补全对话(5小题, 每小题10分,共10分)

8.(10分)A:Hello,Lisa! (1) What are you doing in the study? ? B:I'm learning math on the Internet in the study.

A: (2) Do you have any time this afternoon? / Are you free this afternoon? . B:Yes.What's up,Mom?

A:I want to go to the shopping center to buy a sweeping robot(扫地机器人). (3) Would you like to go with me? ? B:Yes,I'd love to,but why not buy one online? A: (4) Good idea. / Sounds great. . B:Let's have a look on Suning first. A:OK.

B:Mom,Look.Many kinds of sweeping robots are on sale. A:Yeah!Let's buy one online. B:All right.

A: (5) Thank you. . B:You are welcome.

【解答】(1)What are you doing in the study?根据下句的回答\"I'm learning math on the Internet in the study,上句问的是\"你正在书房里做什么?\"?

(2)Do you have any time this afternoon? / Are you free this afternoon,Mum。有什么事吗?)\"可知?\",故填:Do you have any time this afternoon?

(3)Would you like to go with me?根据设空处前句\"Iwant to go to the shopping center to buy a sweeping robot(扫地机器人)(我想去购物中心买一个扫地机器人)\"以及下句的答语\"Yes,but why not buy one online,我愿意?)\",设空处问句意为\"你愿意跟我一起去吗?\"?

第18页(共19页)

(4)Good idea. / Sounds great.根据设空处上一句\"Yes,I'd love to?(是的,但是为什么不在网上买一个呢,设空句所填句意为\"好主意\"

(5)Thank you.根据设空处后句\"You are ,设空处句意为\"谢谢你\" 六、书面表达(20分)

9.(20分)家是幸福的港湾。在你的家里,会有你最喜欢的一个地方。请根据以下提示,以 _______Is My Favorite为题

提示:(1)Which place is your favorite? (2)Why do you like it? (3)What's in it? (4)What do you usually do there? 要求: (1)首先把题目补充完整; (2),条理清晰; (3)

Is Favorite

【解答】

The Study Is My Favorite

If you ask me which place is my favorite in my house?(点题)

Because there are many books and a computer in my study.In my free time,I do my homework there.After that ,math and physics on the Internet.Oh,I can play the guitar for a while to make me relaxed.(喜欢的原因)

I spend most of my free time in my study.【高分句型二】It is really my favorite p lace.(感受)

My

第19页(共19页)

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容